Monday, November 28, 2011

Hoe lang duurt het nog voordat we horen dat George Michael is overleden?

Hoe lang duurt het nog voordat we horen dat George Michael is overleden? Al sinds 2007 verschijnen er regelmatig berichten op internet over de dood van George Michael. Zoek maar eens op 'George Michael dead'. Tot nu toe blijk het steeds om een hoax te gaan. Maar de afgelopen dagen merken we dat ook de wat serieuzere websites aandacht hebben voor de gezondheid van George Michael.

Het lijkt inmiddels helemaal niet goed te gaan met George. Wat er precies aan de hand is, weten we niet omdat de berichten over zijn gezondheid tegenstrijdig zijn. De zanger werd vorige week met een vermeende longontsteking opgenomen in een ziekenhuis in Wenen.

Volgens zijn artsen is er echter sprake van een 'ernstige ziekte', zo blijkt nu. George zou zelfs in een speciaal ziekenhuisbed van 58.000 euro liggen, dat afgelopen donderdag speciaal voor hem werd geleverd. Het geavanceerde bed wordt alleen ingezet voor de meest ernstige vormen van longontsteking. "De komende 48-uur zijn cruciaal voor zijn herstel", laat een arts weten aan Bild.

Aan de andere kant blijft Fadi Fawaz, de vriend van de zanger, echter volhouden dat de zanger het goedmaakt. "Hij lacht al en zal volledig herstellen."

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2