Tuesday, June 12, 2012

Estelle Gullit Cruijff is vreemdgegaan.

Estelle Gullit Cruijff is vreemdgegaan.

Ruud Gullit bedrogen door zijn mooie Estelle Cruijff
Estelle Gullit is een leuke lekkere vrouw die veel mannen kan krijgen. Voor het geld hoeft ze niet bij Ruud te blijven. Voor de intimiteit blijkbaar ook niet, want die lijkt ze bij een andere man (Badr Hari) gevonden te hebben. Er zijn genoeg mannen die de mooie Estelle willen geven wat ze verdient!

In elk geval was het niet moeilijk om haar meer aandacht te geven dan Ruud dat deed. Ruud Gullit zag Estelle nog maar 22 dagen per jaar. Ik zou het al erg vinden als ik mijn vriendin 22 dagen per maand zou zien...

Henny Cruijff

Pappa Henny Cruijff heeft misschien niet zo'n goede band met Estelle, maar deze actie van Estelle doet hem heel veel pijn. Hij heeft inmiddels een paar brieven gestuurd waarin hij zijn zorgen uit, maar tot zijn grote teleurstelling reageert Estelle er niet op.

Badr Hari in voorarrest

De man die Estelle een beetje aandacht gaf is Badr Hari. De man die houdt van slaan, beuken, mishandelen en meer van dat soort zaken. Badr Hari doet dat in de ring, maar steeds vaker wordt duidelijk dat ie dat ook buiten de ring doet. Inmiddels zit Badr Hari vast omdat hij uiteindelijk heeft toegegeven dat hij betrokken was bij de meppartij in de ArenA. Estelle moet Badr nu even een tijdje missen. Zijn voorarrest is met 90 dagen verlengd. Badr mag in die tijd ook geen contact met de buitenwereld hebben. Of gevangenisseks dan wel tot de mogelijheden behoort is niet bekend.

Estelle Gullit Cruijff

Estelle Gullit Cruijff is vreemdgegaa

De mooie Estelle Gullit Cruijff
Ruud en Estelle Gullit

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2