Monday, November 21, 2011

Een bijzonder mooi sprookjes huwelijk op het tropische Sint Maarten. Op de leuke datum 11-11-11 trouwde Jan Smit zijn Liza Plat. Lees hier alles over het tropische showbiz huwelijk

Sprookjes huwelijk op het tropische Sint Maarten. Op de leuke datum 11-11-11 trouwde Jan Smit zijn Liza Plat. Lees hier alles over het tropische huwelijk.
Sint Maarten
Sinds een paar maanden weten we dat Jan Smit en Liza Plat zouden gaan trouwen. Eerst was het idee dat we met z'n allen hadden, dat dat huwelijk zou plaatsvinden op 17 november 2011. Dat is voor het bruidspaar een speciale datum, de dag dat hun dochtertje Emma alweer 1 jaar wordt. Die datum wordt het dus niet. Het wordt de speciale datum 11-11-11. Dat is natuurlijk omdat Jan heel vergeetachtig is ;-)

Maar goed, het is een heel romantische dag geworden, waarbij het ja-woord gegeven werd op blote voeten op het strand. Het was op 11-11-11 maar liefst 29 graden. Jan, Liza en de 40 gasten, hebben het dus niet koud gehad!


Een huwelijk met alles erop en eraan, dat wilde Jan Smit altijd. Dus mét kerk en mét stadhuis. Maar in het gelovige Volendam zou dat niet gaan lukken. Reden hiervoor is het vorige huwelijk van Liza. Liza trouwde namelijk al een keer voor de kerk, en het werd duidelijk dat de kerkdeuren niet nog eens zouden openzwaaien wanneer de organist De Bruiloftsmars inzette.

Daarom werd er gezocht naar een alternatief. En dat werd gevonden op het tropische Sint Maarten. Inmiddels zijn Jan, Liza en de meeste gasten al op het eiland. En het is - natuurlijk! - heel erg mooi weer geweest.
Mr and Mrs Smit

"En het bleef nog heel lang onrustig op St. Maarten....", schrijft Jan op Twitter. Ook plaatste hij een foto van hem en zijn kersverse bruid Liza waarop zij beiden met een alcoholische versnapering te zien zijn.

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2