Wednesday, January 11, 2012

Wie is Mohammed 'Mo' Kantou? Wat is er bekend over Mo K. de autohandelaar en vriend van Connie Breukhovens pleegdochter Constanza? Lees het hier

Wie is Mohamed 'Mo' Kantou? 

Wat is er bekend over Mo K. de autohandelaar en vriend van Connie Breukhovens pleegdochter Constanza? Lees het hier:
Mohamed 'Mo' Kantou met Constanza
Mohamed Kantou is een inmiddels 28-jarige man van Marokaanse afkomst. Dat zegt normaal gesproken niet zoveel, maar in dit geval wordt hij in verband gebracht met een Marokaanse bende die de familie Breukhoven heeft afgeperst. En dan is het woord 'crimineel' al snel gezegd. In ieder geval is Kantou gezien met dure horloges en beschikte hij ineens over geld om een dure Mercedes te kopen. Uit politiestukken blijkt dat Mohammed Kantou zonder Constanza het land verlaten.

Mohamed Kantou heeft twee jonge kinderen met Constanza Breukhoven: Soraiya en Semmy. Dit zijn kleinkinderen van Connie Breukhoven.

Mohammed Kantou
Begin januari 2012 is Mo Kantou met zijn broer opgepakt en vastgezet omdat samen een autohandelaar, diens vrouw en kinderen in Berlicum gruwelijk hebben bedreigd. De broers zouden met de autohandelaar ruzie hebben over een wagen. Het duo drong dinsdag de woning van de autohandelaar binnen en zou daar een pistool tegen het hoofd van de vrouw des huizes hebben gezet. De aanwezige kinderen waren getuige van het angstaanjagende tafereel waarbij hun moeder door de twee onbekende en zwaarbewapende mannen werd bedreigd.

Mo K. is dus niet echt een lievertje en ik kan me voorstellen dat de rijke familie Breukhoven helemaal niet blij is met zo'n schoonzoon. Wellicht speelt de gedachte door hun hoofd dat deze man alleen met hun dochter gaat vanwege het geld in de familie.

Inmiddels schijn Connie Breukhoven de strijdbijl begraven te hebben. Mo is bij Constanza weg omdat ze bijkluste als webcamgirl. Mo heeft niet genoeg inkomsten voor hem en de kinderen en heeft zijn schoonmoeder zo gek gekregen dat ze financieel bijspringt.

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2