Friday, December 30, 2011

Nederland loopt massaal weg met de simpele liedjes van Zanger Rinus. We lachen spontaan bij de houterige dansjes van hem en zijn vriendin Deborah.

Nederland loopt weg met de simpele liedjes van Zanger Rinus. We lachen spontaan bij de houterige dansjes van hem en zijn vriendin Deborah.

Zanger Rinus heeft op YouTube al enkele megahits gescoord. Het begon een paar jaar geleden met een liedje over de kermis: Verliefd op het meisje van de oliebollenkraam en Met Marloes onder de douche, maar begin dit jaar scoorde hij zijn allergrootste hit tot nu toe. Met Romana op de scooter.

Ook de TV kantine heeft Rinus ontdekt. Dat is nog meer lachen gieren en brullen. Het zal Rinus een worst wezen. Hij wordt steeds populairder. Hij geeft optredens door het hele land en zit voor de komende maanden vol. Ik hoop dat hij wel een goede manager heeft, die een beetje redelijke prijzen voor hem durft te vragen. En vooral een die zorgt dat Rinus er zelf ook een eerlijk deel van overhoud.

Rinus spreidt zijn kerstvreugde met wederhelft Deborah en heeft een nieuwe singel: Heb jij mijn piek gezien? Zoals altijd figureren de twee samen prominent in de videoclip. We zien hoe de twee op zoek gaan naar een kerstboom en het huis versieren. Maar één ding gooit roet in het eten: Rinus is de piek kwijt. Zoals we van de zanger en zijn vriendin gewend zijn, trakteren ze ons opnieuw op creatieve danspasjes.

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2