Monday, November 19, 2012

Jasper Steringa is een moordenaar en verkrachter

Jasper Steringa is een moordenaar en verkrachter


Jasper Steringa is de moordenaar en verkrachter van Marianne Vaatstra
Wie is jasper Steringa? Lees het HIER.

De inmiddels 45-jarige Jasper Steringa, ook bekend als Jasper S., blijkt de moordenaar te zijn van Marianne Vaatstra. Jasper Steringa was toen hij Marianne verkrachtte en om het leven bracht 32 jaar. Er gaan geruchten dat hij en Marianne elkaar kenden. Inmiddels is Jasper Steringa getrouwd en heeft hij zelf twee kinderen. Voor zijn vrouw en kinderen is het natuurlijk ook een heel grote schok, dit vandaag te moeten horen. Hun leven is in één klap veranderd door de verkrachting en moord die hun vader heeft gepleegd.

Hoe ziet Jasper Steringa er uit? Bekijk hier een paar foto's van Jasper Steringa


Het huis van Jasper Steringa
Het huis van Jasper Steringa staat op maar 2500 meter vanaf de plek waar Marianne Vaatstra is verkracht en vermoord. Inmiddels zijn de wegen van en naar het huis compleet afgesloten.

In het geboortedorp van Marianne Vaatstra hebben veel inwoners blij gereageerd op de arrestatie van Jasper Steringa. In veel huizen gingen de vlaggen uit en op de straten toeterden de auto's.

DNA

Jasper Steringa heeft vrijwillig aan het DNA onderzoek meegedaan waarbij ruim 8000 mannen werd verzocht om DNA af te staan. Vreemd is dat 11% van die groep niet mee wilde werken en Jasper Steringa wel. Had Jasper Steringa gewetenswroegingen? Of is Jasper Steringa gewoon dom? De tijd zal het leren. 

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2