Wednesday, December 5, 2012

Daveryon Blasse, Yassin Dardak en Soufyan Babou zijn de moordenaars van Richard Nieuwenhuizen

Daveryon Blasse, Yassin Dardak en Soufyan Babou zijn de moordenaars van Richard Nieuwenhuizen

Daveryon Blasse, Yassin Dardak en Soufyan Babou zijn de 3 jongens van 15 en 16 jaar die in de b1 van Nieuw Sloten spelen en afgelopen zondag vreselijk tekeer zijn gegaan op grensrechter Richard Nieuwenhuizen.

Omdat Daveryon Blasse, Yassin Dardak en Soufyan Babou maar 15 en 16 jaar, gaan ze waarschijnlijk maar 1 respectievelijk 2 jaar gevangenisstraf krijgen. En met een beetje pech mogen ze er na 2/3 van de tijd alweer uit. Het is toch wel heel erg triest dat dat soort acties in Nederland zo lief worden bestraft.

Richard Nieuwenhuizen is maar 41 geworden. Zijn vrouw is weduwe, zijn drie kinderen hebben geen vader meer, alleen maar omdat die drie gasten helemaal gestoord zijn. Agressief, asociaal en onbeschoft. Dat tuig willen we niet in Nederland. Toevallig? zijn ze allemaal geboren met een allochtone afkomst. Maar is dat wel zo toevallig? Ik ben bang dat daar in Nederland, door dit soort gasten, steeds minder tolerant over gedacht wordt. Die gasten weten het voor een heleboel jongens die wel goed zijn, flink te verpesten....

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2