Thursday, July 28, 2011

Maddie McCann leeft weer

Maddie McCann leeft weer. We hebben een tijd gehad dat we elke dag wel iets hoorden van Maddie. Inmiddels is ze zo lang verdwenen dat we om de paar weken nog iets over haar horen. Volgens mij denkt iedereen dat de ouders meer weten en dat ze op zijn minst medeschuldig zijn aan de verdwijning van dit meisje. Om de aandacht van zich af te houden, denken zij dat beter is om steeds maar weer de meest onwaarschijnlijke scenario's over Maddie in de media te sturen. En een paar dagen later dat het onwaarschijnlijke verhaal toch niet waar is....

Nu zou ze weer in India zijn. Madeleine is inmiddels al meer dan vier jaar vermist. In mei 2007, vlak voor de vierde verjaardag van het meisje, verloren haar ouders Madeleine op een vakantie in het Portugese Praia da Laz. Ondanks een grootschalig onderzoek en wereldwijde publiciteit is zij nooit teruggevonden. De Portugese politie heeft het onderzoek naar de vermissing van Maddie officieel afgesloten in 2008, maar de privédetectives van de familie McCann zijn nog altijd op zoek.

Clarence Mitchell, woordvoerder van de familie McCann, laat weten dat het team van de familie zich bewust is van het onderzoek in India. Zij wachten nu eerst de resultaten van het DNA-onderzoek af.

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2