Wednesday, October 12, 2011

UPDATE: Nederlandse Animal Foundation Platform (AFP) beweert heel foute zaken. Blog lezers melden massaal overtuigend bewijs!

Mijn excuses voor onderstaande blog. Het bericht op de Telegraaf was zo summier en zo slecht onderbouwd dat ik ten onrechte de conclusie getrokken heb dat er geen bewijzen zijn. Reacties op deze blog hebben zeer duidelijk aangetoond dat deze bewijzen er wel degelijk zijn. Hopelijk meldt de Telegraaf ook dat de bewering van AFP goed onderbouwd kan worden en plaatsen zij minimaal een foto!


Nogmaals mijn oprechte excuses!

Onderstaand het originele bericht:


Nederlandse Animal Foundation Platform (AFP) beweert heel foute zaken, maar kan op geen enkele manier iets bewijzen. Heel ongeloofwaardig.

Zeker in een tijd dat iedereen zo makkelijk een foto kan maken met een digitale camera of gsm, zou je verwachten dat als de AFP beweert dat er in de Oekraïne foute dingen gebeuren dat ze dat kunnen onderbouwen met bewijzen. De AFP beweert dat er in de Oekraïne zwerfdieren vaak nog levend in een mobiel crematorium gegooid worden. Er is nog niet eens een vage onduidelijke foto beschikbaar om deze bewering te staven.

Met deze beestachtige methoden moet het probleem van zwerfdieren worden opgelost, aldus de stichting die opkomt voor zwerfdieren.

„We maken ons ernstige zorgen over deze dodelijke opruimactie van zwerfdieren, waarbij niets onbenut wordt gelaten om in razend tempo de straten schoon te vegen”, zegt Angelique van ’t Riet van het AFP.

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2