Wednesday, November 16, 2011

De rechterlijke macht moet niet zeuren en gewoon de auto EN het rijbewijs van deze hardleerse drankrijder uit Damwoude in beslag nemen. Daarbij een flinke boete geven!

De rechterlijke macht moet niet zeuren en gewoon de auto EN het rijbewijs van deze hardleerse drankrijder uit Damwoude in beslag nemen. Daarbij een flinke boete geven!


Vandaag in de Telegraaf lezen we een zielige reactie van politie en justitie in Friesland. Zij worstelen met een hardleerse drankrijder in Damwoude. De man wordt steeds opnieuw aangehouden als hij met drank op achter het stuur zit, maar een afdoende aanpak is er niet voor dit geval. En dat is natuurlijk onzin. Justitie heeft wel degelijk mogelijkheden om iemand die duidelijk een gevaar op de weg is aan te pakken.

Een harde veelplegeraanpak zoals voor draaideurcriminelen bestaat niet voor drankrijders, constateert het openbaar ministerie in Leeuwarden. De man is deze week opnieuw gepakt en justitie wil iets doen: „We bekijken deze nieuwe zaak nu toch met andere ogen." De bestuurder lijkt blind voor het extra gevaar in het verkeer dat hij veroorzaakt.

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2