Wednesday, November 30, 2011

Sietske H. is een compleet gestoorde vrouw. Ze moet eerst een paar jaar in de gevangenis en op de dag dat ze wordt vrijgelaten, moet ze levenslang in een gekkenhuis opgesloten worden

Sietske H
Sietske H. is een compleet gestoorde vrouw. Ze moet eerst een paar jaar in de gevangenis en op de dag dat ze wordt vrijgelaten, moet ze levenslang in een gekkenhuis opgesloten worden.

Hoe ziek ben je als je een pasgeboren baby doodt en op zolder bewaard? Hoe ziek ben je als je dat twee keer doet? Drie keer doet? Hoe ziek in je hoofd ben je als je dat tot viermaal doet?! Tenminste we hopen 'maar' vier keer, want er zijn aanwijzingen dat ze nog tweemaal zwanger is geweest.

Dat ze zwanger is geweest moet haar omgeving ook gezien hebben. Op de site van haar stamcafe de brêge cafe, staan foto's van een zwangere Sietske.

Eerste foto van een zwangere Sietske H.
Sietske H. heeft bij één van haar gedode baby's een T-shirt in het mondje gedrukt met de opdruk Het is allemaal mijn schuld. Het kindje kwam door verstikking om het leven. Dan ben je toch helemaal debiel.

Opsluiten dat monster en nooit, maar dan ook nooit meer vrijlaten. En zeker niet zwanger laten worden.

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2