Wednesday, November 16, 2011

Prins William en Kate zullen zeer binnenkort aankondigen dat ze samen een baby verwachten

De geruchten over een mogelijke zwangerschap van Kate Middleton worden de afgelopen dagen sterk aangewakkerd. Zo zijn er speculaties dat Prins William en zijn Kate binnenkort de aankondiging van een baby zullen maken.

Een bron, die volgens het Amerikaanse tijdschrift In Touch "zeer betrouwbaar" is, vertelt: "Vanaf het moment dat ze trouwden was het duidelijk dat ze graag kinderen willen hebben. Kate is zwanger en ze bereidt zich heel goed voor op de komst van de baby. Ze maken zich druk om de babykamer."

Kate is volgens de insider nog maar zes weken zwanger, maar over babynamen wordt al volop nagedacht. "Ze willen een traditionele naam. Edward, Philip en Michael zijn mogelijke keuzes voor een jongetje en als het een meisje wordt dan noemen ze haar Alice of Rose."

Kate's ouders, Carole en Michael, en zus Pippa zouden onlangs een bezoek hebben gebracht aan het prinselijk paar in Deeside, Schotland. Een insider vertelde aan de Daily Record: "Ze waren allemaal op hetzelfde tijdstip bijeen om de bruiloft te bespreken vorig jaar. Zouden ze nu allemaal bijeen komen om ander blij nieuws te bespreken?"

Ook beweerde nieuwszender ABC News 'hard bewijs' te hebben. Volgens deze zender is de echtgenote van prins William zwanger, omdat ze weigerde pindakaas te eten. Tijdens een bezoek aan een hulppost van de VN kreeg het prinselijk paar pindakaas aangeboden. De prins proefde de pasta, maar Kate sloeg het aanbod af. Volgens Britse media is dit het bewijs dat Kate zwanger is. Zwangere vrouwen wordt namelijk afgeraden pinda's te eten én dus ook producten waarin pinda's zijn verwerkt.

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2