Thursday, December 1, 2011

Pownews weet het weer voor elkaar te krijgen. Pownews kennend, zijn er weer eens kwetsende of beledigende woorden gezegd die een matpartij niet rechtvaardigen maar wel begrijpelijk maken.

Pownews weet het weer voor elkaar te krijgen. Pownews haalt het nieuws door waarschijnlijk het bloed onder de nagels te halen

Vandaag raakte een verslaggever en cameraman van het Pownews in Eindhoven slaags met demonstranten van de Occupy-beweging. Vanavond gaan we zien of de mannen van Pownews zo onschuldig zijn als ze doen voorkomen. Want Pownews kennend, zijn er weer eens kwetsende of beledigende woorden gezegd die een matpartij niet rechtvaardigen maar wel begrijpelijk maken.

De twee waren op het Clausplein om een reportage te maken over de protesten, maar kregen het aan de stok met aanwezige demonstraten. Nadat ze eerst met kuipjes boter waren bekogeld, ontaardde de ruzie in een handgemeen. Het duo werd door een groep van zes demonstranten aangevallen. Volgens Powned heeft verslaggever Thijs Zeeman daarbij klappen gekregen.

De politie moest er uiteindelijk aan te pas komen om de gemoederen tot bedaren te brengen. De omroep heeft aangekondigd aangifte te zullen doen van het incident. De verslaggever maakt het goed en zal vanavond in het Pownews verslag doen van de gebeurtenissen.

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2