Monday, December 12, 2011

Als ik je niet mag hebben, dan mag niemand je hebben!

Als ik je niet mag hebben, dan mag niemand je hebben!

Eline en Alexander in gelukkiger tijden
Dit soort kromme gedachten hebben helaas veel mensen. Gino Paratore (25) die zijn ex Ashana in de c1000 doodde, had die gedachte.

Deze gedachte had de 20-jarige Alexander Spruit ook tegenover de 18-jarige Eline Maas uit Leiderdorp. Ze waren samen een setje, maar toen zij het uitmaakte ging het mis.

Alexander Spruit begon Eline lastig te vallen, eerst met berichtjes als 'zin om je weer te knuffelen' en 'Ik eet je op, vooral vanavond', op haar Hyves-pagina, maar later werd dat snel extremer.

Zo stal hij haar fiets, deze kon ze alleen terug krijgen als ze met hem zou afspreken. Hij sliep dagenlang in de auto voor haar deur. Sinds dat ze het uitmaakte volgt er voor de 18-jarige psychologiestudente een lijdensweg van agressie, geweld en bedreiging die maandenlang duurt. Tot het noodlot definitief toeslaat. Nadat hij een dag eerder haar nog met zijn elleboog in haar gezicht heeft geslagen in haar eigen huis, vermoordt Spruit zijn ex-vriendin op 11 oktober jl. Hij was met een ladder, geleend bij de buren, haar woning binnengekomen. Daar wurgde hij zijn ex-vriendin, waarna hij later op de dag de hand aan zichzelf sloeg.

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2