Saturday, December 31, 2011

TIP ZORGVERZEKERING: Waarom je in bijna alle gevallen gewoon van zorgverzekeraar moet veranderen! Zorg is duur, maar zorg dat je niet te veel ziektekostenpremie betaalt!

Waarom je in bijna alle gevallen van zorgverzekeraar moet veranderen!
Eigenlijk is het heel simpel. Er zijn zoveel aanbieders, en er kan er wiskundig gezien maar 1 de beste voor jouw zijn. Dat is natuurlijk een heel gedoe om uit te zoeken, want er zijn nogal wat zorgverzekeraars. Bovendien bieden de meeste zorgverzekeraars ook nog eens meer dan één type verzekering aan.
Switchen van zorgverzekeraar loont!

En je wilt ze echt niet allemaal tot op detail doorlezen. Gelukkig zijn er websites die je een heel eind op weg helpen. Vergelijkingssites zoals Independer.

Natuurlijk verdienen deze sites eraan als ze jou 'aanbrengen' als nieuwe klant. Maar degene die er vooral aan verdient, ben je zelf. Soms kan dat honderden euro's per jaar schelen. Tegen dezelfde voorwaarden, of zelfs tegen betere voorwaarden dan de verzekering die je nu hebt.

Een van de reacties hieronder betwijfelt of de sites goede informatie geven. Stel dat je niet de allergoedkoopste zou vinden omdat de info verkeerd of niet actueel is, dan nog zul je een verzekering vinden die stukken goedkoper is dan wat je nu hebt. Het blijft dus lonend om op zijn minst een paar minuten te besteden op zo'n site. Je ziet dan vanzelf hoeveel minder premie je volgend jaar gaat betalen. Je kunt er dan altijd nog voor kiezen om toch de hoofdprijs te betalen en daarmee jouw verzekeraar te spekken.

Zorg is duur, maar zorg dat je niet te veel ziektekostenpremie betaalt!

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2