Sunday, December 18, 2011

Iedereen wil Lindsay Lohan naakt zien! Stormloop op Playboy met naakte Lindsay Lohan

Volgens de showbizzsite TMZ raakt het Playboynummer van januari in de hele Verenigde Staten stilaan uitverkocht. Verkopers moeten het magazine in allerijl bijbestellen.

Uitverkocht
Vooral in grote steden als New York en Los Angeles moeten de voorraden van Playboymagazines aangevuld worden. Ook zou er een grote stijging zijn in de verkoop van de onlineversie. Het nummer ligt sinds afgelopen vrijdag in de winkels. Eerdere berichten luidden echter dat de eerste cijfers van het magazine met de 25-jarige actrice, waarvoor ze in de huid kruipt van sekssymbool Marilyn Monroe, teleurstellend zouden geweest zijn.

Twee shoots
Critici zeiden ook dat er helemaal niets vernieuwend was aan de beelden. De reportage zou saai zijn. Zelfs de oprichter van Playboy Hugh Heffner gaf toe dat hij zelf niet zeker was of hij de actrice op de cover van het magazine wilde. "Ik had eerst gemengde gevoelens, maar het resultaat is schitterend." Het heeft wel twee shoots geduurd voor hij tevreden was: "De eerste beelden waren niet flatterend en niet zo afgeborsteld zoals ik het graag heb."

Lindsay zelf vroeg aan haar volgers op Twitter om het magazine te kopen. De algemene verkoopcijfers van Playboy vallen tegen, vorig jaar daalde de wereldwijde oplage van 2,6 miljoen naar 1,5 miljoen.

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2