Monday, December 12, 2011

Joop Atsma is hufterig maar ook slim! Hij zorgt ervoor dat zijn toekomst veilig is en regelt een super goedbetaalde baan voor hemzelf bij een drinkwaterbedrijf. Met een bonusregeling die afhankelijk van de gemaakte winst.

Joop Atsma is slim! Hij zorgt ervoor dat zijn toekomst veilig is en regelt een super goedbetaalde baan voor hemzelf bij een drinkwaterbedrijf. Met een bonusregeling die afhankelijk van de gemaakte winst.

Ja dat heeft Astma weer goed voor mekaar! Hij kan heel veel doen aan de woekerwinsten die drinkwaterbedrijven maken. Maar dat doet hij niet. Een veel gehoorde reden op internetfora is dat het misschien wel komt omdat hij zelf binnenkort gaat werken voor een van deze bedrijven. En daar dan ook nog eens heel goed betaald gaat worden. Uiteraard met een bonusregeling waar je u tegen zegt!

Belangenorganisaties hebben in een brief aan de Tweede Kamer forse kritiek op staatssecretaris Joop Atsma (Milieu), omdat hij te weinig doet aan de winsten van drinkwaterbedrijven, die buitensporig hoog zouden zijn.

VEMW, de organisatie van zakelijke gebruikers, de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond vinden dat de belangen van de consument onvoldoende meegewogen hebben in voorstellen van Atsma.

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2