Thursday, December 1, 2011

Bij Albert Heijn is de poedersuiker in de Bonus!

Bij Albert Heijn is de poedersuiker in de Bonus! Tenminste als ze op het hoofdkantoor nog veel poederbrieven gaan krijgen waar geen antrax in zit maar gewoon poedersuiker.

Het hoofdkantoor van Albert Heijn in Zaandam wordt de laatste weken regelmatig opgeschrikt door toegestuurde poederbrieven. De verontrustende post blijkt telkens ongevaarlijk, aldus de politie donderdag.

Donderdagochtend ontving Albert Heijn de vijfde en zesde poederbrief in 2 maanden. Evenals de voorgaande keren voerde de politie een standaardprocedure uit waarbij ook de brandweer en een bommenverkenner worden ingezet. „Wij hadden al een onderzoek lopen naar de herkomst van de poederbrieven en nemen deze brieven hierin mee”, aldus een politiewoordvoerster.

Volgens een woordvoerder van Albert Heijn leveren de poederbrieven de supermarktketen geen financiële schade op, maar hij noemt de situatie „zeer vervelend”. „De medewerkers die de post in ontvangst nemen, zijn verontrust, ook al was het tot nu toe steeds loos alarm. Het is voor ons een mysterie waarom de brieven hierheen worden gestuurd.”

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2