Friday, December 30, 2011

DNB-medewerker stal 1,2 miljoen uit kluis, dat is niks vergeleken met het bedrag dat Nout Wellink van ons als Nederlanders heeft gestolen

DNB-medewerker stal 1,2 miljoen uit kluis, dat is niks vergeleken met het bedrag dat Nout Wellink van ons als Nederlanders heeft gestolen. Nout Wellink is de grote dief van DNB. Hij wist dat banken als IceSave en DSB bank instabiel waren, en toch liet hij de gewone man nog steeds zijn spaargeld storten op deze spaarbanken. Nout is de grote dief, en nu moet iemand die 'maar' 1,25 miljoen euro van De Nederlandse Bank heeft gestolen ineens boeten...

De Nederlandse Bank blijkt voor een bedrag van 1,25 miljoen euro te zijn bestolen. Een medewerker die wordt verdacht van de diefstal uit de kluis, is nog altijd spoorloos.

De bank ontdekte de roof in september 2008, maar komt er nu pas mee naar buiten. De verdachte medewerker bevond zich op dat moment al in het buitenland.
Op acht juli begint een rechtszaak tegen de medewerker. DNB zegt de veiligheidsmaatregelen inmiddels te hebben aangescherpt en weigert verder commentaar op de zaak.

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2