Sunday, January 8, 2012

Ines Sainz is een sport-reporter die het vooral moet hebben van haar lichamelijke kwaliteiten: korte rokjes, doorschijnende bloesjes en diepe decolletés.

Ines Sainz

Ines Sainz

Ines Sainz is een reporter die het vooral moet hebben van haar lichamelijke kwaliteiten: korte rokjes, doorschijnende bloesjes, strakke broeken, diepe decolletés.


Maar ze heeft nu waarschijnlijk wat minder werk. De Major League Baseball (MLB) heeft een dresscode opgesteld voor alle betrokken journalisten.

Ines Sainz
Honkbalverslaggevers moeten zich van de sportbond voortaan gepast en professioneel kleden. Met andere woorden: geen korte rokjes, doorschijnende bloesjes en diepe decolletés meer. Ook uit den boze rondom het veld en in kleedkamers zijn kleren met clublogo’s en slippers (in verband met infectiegevaar).

Ines Sainz
Ines Sainz in spannende bikini
De MLB is de eerste Noord-Amerikaanse sportbond die met een dergelijke dresscode komt. De bond wil daarmee incidenten als in de National Football League voorkomen. Daar diende de immer schaargeklede Mexicaanse tv-reporter Ines Sainz vorig jaar een klacht in tegen spelers van de New York Jet(ser)s wegens ongewenste intimiteiten.

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2