Monday, January 30, 2012

Wil je niet wisselen van energieleverancier maar wil je wel minder betalen? Lees hier hoe dat kan.

Bespaar op je energierekening

Wil je niet wisselen van energieleverancier maar wil je wel minder betalen? Lees hier hoe dat kan.

Veel mensen die lezen over het wisselen van energieleverancier twijfelen. Vaak omdat ze dat een gedoe vinden. Of omdat ze denken dat het uiteindelijk toch niet zo veel oplevert als dat voorgespiegeld werd. Of omdat ze met maar een partij te maken willen hebben. Vooral als er problemen ontstaan is het prettig dat je met een bedrijf te maken hebt en dat je niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

Aan de andere kant, denken ze vaak toch ook aan het vele geld dat ze zouden kunnen besparen door over te stappen. Vandaag staat er op de telegraaf een artikel dat laat zien hoe je toch minder kunt betalen voor gas en elektra en gewoon bij dezelfde leverancier kunt blijven.

Het ligt misschien heel erg voor de hand, maar je kunt zuiniger omgaan met gas en licht.

Daarnaast kun je nog iets doen wat Nederlanders misschien niet zo snel doen. Dat is uw huidige energiebedrijf op te bellen en te vragen om korting. Als u bereid bent klant te blijven voor een bepaalde periode, zou uw gas- en stroomaanbieder daarvoor iets over moeten hebben. Wanneer u trouwens uw energietarieven wilt vastzetten, doe dit dan maximaal voor een jaa

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2