Monday, January 16, 2012

Misdrijf in huisje op vakantiepark in Terwolde. Twee dode jongetjes van 7 en 10 jaar oud en hun zwaargewonde moeder zijn daar vanacht gevonden.

In een huisje op een vakantiepark aan de Bandijk in Terwolde (Gelderland) zijn vannacht twee dode kinderen en een zwaargewonde vrouw aangetroffen. De vermoedelijke vriend van vrouw heeft de alarmcentrale gebeld, toen hij de drie thuis vond. Dat liet de politie vanochtend weten.

Het gaat om twee jongetjes van 7 en 10 jaar oud en hun moeder. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. Over haar toestand kon de woordvoerster niets zeggen.

Familiedrama
De politie gaat uit van een misdrijf. 'Wij vermoeden dat het om een familiedrama gaat', aldus de woordvoerster, die verder stelde dat de vader 'momenteel uit beeld' is.

Doodsoorzaak
Wat er precies is gebeurd, is nog onbekend. Ook kon de woordvoerster nog niets zeggen over de doodsoorzaak van de kinderen. Maar het begint er steeds meer op de lijken dat de moeder labiel was en haar eigen kinderen heeft gedood. De politie heeft de vermoedelijke vriend opgevangen en van hem een verklaring afgenomen. (ANP/Redactie)

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2