Thursday, January 19, 2012

Wie is Anthony Klein? Wat zeggen de mensen die hem kennen over de moordenaar van de 10-jarige Jennefer van Oostende? UPDATE

Anthony Klein

Wie is Anthony Klein? Wat zeggen de mensen die hem kennen over de moordenaar van de 10-jarige Jennefer van Oostende? Anthony Klein is een getinte jonge man van 26 jaar die als sjorder in de Rotterdamse haven werkte.
Anthony Klein
Inmiddels lijkt steeds duidelijker te worden dat Klein een grote pedo is...

Anthony Klein was voor de kleine Jennefer 'Oom Anthony'. Oom Anthony was de ex-vriend van de oudere zus van Jennefer, Sandra. Eind december 2010 gingen Anthony en Sandra uit elkaar. Samen hebben ze een 5-jarige zoontje en een 3-jarige dochtertje die bij mama Sandra wonen en om de week bij papa Anthony komen. De kinderen van Sandra en Anthony hebben volgens Sandra 'alles gezien'. Het 3-jarige zoontje zou hebben gezegd: 'papa heeft Jennefer doodgemaakt. Papa is stout'. En daarmee slaat dat 3-jarige ventje de spijker op de kop!

Anthony woonde sinds een paar maanden in een benedenwoning aan de Boergoensestraat te Rotterdam. Buurtbewoners zijn niet positief over de donkere jongen en omschrijven hem als ’vaag’ en ’stil’. Een buurtbewoonster zegt: 'Hij oogde onfris, maar goed, daar heb je er wel meer van hier.'

Wie is Anthony Klein?

Anthony Klein
Veel mensen snappen dan ook niet goed dat Jennefer zonder toezicht bij hem was, vooral vanwege zijn uitstraling. „Maar haar neefje en nichtje waren daar ook, dus blijkbaar hadden ze niet het idee dat hij haar iets zou kunnen aandoen. Achteraf is natuurlijk altijd makkelijk praten”, verzucht één van hen. Een tante van Jennefer vond Anthony altijd al een 'doetje', als je naar hem wees werd hij al bang en dacht je dat hij begon te huilen.

Opvallend was dat Anthony niet had meegeholpen met de uitgebreide zoekacties naar Jennefer toen duidelijk was dat ze werd vermist. „Hij heeft wel een poster op ’t raam geplakt, de smeerlap”, zegt een vrouw die bevriend is met de familie.

Volgens De Telegraaf heeft Anthony K. het meisje volgens de nabestaanden misbruikt. 'De politie heeft ons laten weten dat hij haar heeft verkracht', vertelt de tante van het meisje.

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2