Wednesday, January 11, 2012

Wat is het moment dat we gewoon kappen met geld te stoppen in de Griekse bodemloze put?

Wat is het moment dat we gewoon kappen met geld te stoppen in de Griekse bodemloze put? Elke keer dat 'we' geld toezeggen aan Griekenland, worden we geconfronteerd met de mededeling dat de vele geleende en gegeven miljarden euro's toch weer niet genoeg zijn.

Dan besluit Europa om toch nog meer te geven. De complete bevolking van Nederland is zwaar tegen, en op de een of andere manier willen onze vertegenwoordigers in Den Haag toch steeds weer meegaan om geld te geven aan Griekenland. En als we het allemaal niet redden dan moeten de banken maar helpen.

En vandaag, het is bijna geen nieuws meer, horen we opnieuw dat het geld dat de Grieken krijgen weer niet genoeg is. Wat een verrassing....

PVV'er Teun van Dijck wees op krantenberichten dat de Grieken 200 miljard euro hebben weggesluisd naar Zwitserse bankrekeningen. ,,Hoe gek kun je dan zijn om miljarden aan Griekenland te geven? Laat ze dat geld gebruiken om de schuld af te betalen, maar blijf af van de belastingcenten van Henk en Ingrid'

Wanneer stoppen we met het geld storten in de Griekse bodemloze put? Laten we het geven aan alle Nederlanders. Die kunnen het geld ook prima gebruiken!

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2