Friday, January 13, 2012

Talitha van Zon blijkt gewoon een dure ordinaire call girl te zijn. En de gekke zoon van Kadaffi had blijkbaar genoeg geld om haar voor een paar dagen in te huren.

Talitha van Zon blijkt gewoon een dure ordinaire call girl te zijn. 

En de zoon van Kadaffi had blijkbaar genoeg geld om haar voor een paar dagen in te huren.
Talitha van Zon
Talitha van Zon

Talita had een paar paar jaar geleden drie maanden lang een relatie met de zoon van Kadaffi. Die vond de seks met Talitha blijkbaar zo lekker dat hij haar de afgelopen tijd weer heeft ingehuurd voor haar speciale diensten. Lekker verwend worden door een Playboy model is natuurlijk niet iets wat alleen westerse mannen willen. Moslim mannen willen ook gewoon eens goed verwend worden door een lekker wijf zonder sluier. En Talitha vond het prima om zich zonder sluier te laten zien, zelf zonder slipje. En dus werd ze helemaal ingepalmd door deze Kadaffi.

Talitha van Zon
Talitha van Zon

Wat geld allemaal kan doen. Hoe kun je je als nuchtere hollandse meid zo laten vernederen door een gekke moslim met geld. Je gewoon laten pakken door een debiel omdat hij geld heeft. Hij schijnt zoveel geld te hebben dat hij per maand 2 miljoen dollar aan feesten uitgeeft. En aan dure kado's voor zijn dure call girls. Ik ben benieuwd hoeveel Talitha heeft overgehouden aan haar diensten. En stiekem ben ik ook wel benieuwd of dit lekkere ding het allemaal waard was. Maar dat moet ik dus vragen aan de gekke zoon van Kadaffi!

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2