Monday, January 16, 2012

Steamy Windows. Er gaat niets boven een goede vrijpartij in de auto. Seks in een kleine ruimte ervaart men als een opwindend avontuur, prikkelend en riskant tegelijkertijd.


Er gaat niets boven een spannende vrijpartij in de auto. Dat geldt althans voor Amerikanen, zo wijst onderzoek uit. Seks in een kleine ruimte ervaren ze als een opwindend avontuur, prikkelend en riskant tegelijkertijd.

In een enquête van condoomproducent Trojan liet de auto met 48 procent de concurrerende lokaties ver achter zich. Vrijen in een vreemd bed eindigde op de tweede plaats (33%), gevolgd door seks in de buitenlucht (27%). In totaal werden 3000 volwassenen ondervraagd.

De meeste mannen fantaseren over seks in een vliegtuig. De seksfantasie van de vrouwen gaat uit naar strand en zee.

Mijn fantasie is om samen met Megan Fox met de auto naar Schiphol te gaan, onderweg met haar geweldige seks te hebben. Als we dan een uur of 5 onderweg zijn naar een tropisch eiland waar we vakantie hebben, hebben we samen seks in het vliegtuig. En natuurlijk hebben we wilde en spannende seks op alle stranden en in de zee bij het tropische vakantie eiland.

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2