Saturday, January 21, 2012

Koos was een Engel en is nu een Engel.... Opnieuw een actie van zinloos geweld. En opnieuw een onschuldige goede vent die daar het dodelijke slachtoffer van is geworden.

Koos Engel

Koos Engel
Opnieuw een actie van zinloos geweld. En opnieuw een onschuldige goede vent die daar het dodelijke slachtoffer van is geworden. Koos Engel, kroegbaas van Los Amiguitos in Tuitjenhorn is niet meer. RIP Koos Engel.

Het gebeurt te vaak in ons land. Iemand die een ruzie wil sussen en daar helaas zelf de dupe van wordt. Zo erg dat hij z'n leven verliest. Zulke nieuwberichten weerhouden velen ervan om als het zou moeten in te grijpen. Want 'dat kost je je leven'. Gelukkig zijn er ook nog mensen als Koos Engel die wel het lef en de moed hebben om iets te doen.

Maar soms ben je dan zelf het onderwerp van opnieuw zo'n triest bericht. Opnieuw is er iemand overleden toen hij moedig een einde wilde maken aan een ruzie. Laten we met z'n allen strijden tegen deze vorm van agressie en misdaad. Laten we niet zomaar aan de kant blijven staan. Laten we net zo moedig zijn als Koos. Koos was een Engel en is nu een Engel....

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2