Sunday, January 22, 2012

Moordenaar leeft als een koning in zijn cel. Joran van der Sloot heeft iPhone, 42-inch LCD-tv en internet in zijn cel

Joran van der Sloot mag dan wel in de beruchte Castro Castro-gevangenis verblijven, hij geniet van tal van privileges. De moordenaar van Stephany Flores leeft volgens de Peruaanse media als een koning in zijn cel.

Van der Sloot beschikt over moderne snufjes zoals een iPhone, een 42-inch LCD-tv en internetconnectie. Het tv-programma A Las Once zou zijn telefoon in bezit hebben en dat leverde de makers beelden op van alles wat de Nederlander in zijn cel bezit. Uit recente chats en e-mails blijkt dat hij via internet gewoon met de buitenwereld kan communiceren. Online zou hij de naam Sidney Ewing gebruiken.

Uit het mailverkeer blijkt dat een suikertante het geld voor zijn borg terugeist en dat Joran vanuit zijn cel een huurcontract voor een appartement heeft afgesloten. Verder troffen ze in zijn telefoon ook foto's van ex-vriendinnen aan.

Het was al langer bekend dat Joran van der Sloot het zeker niet slecht had in zijn cel. Hij verdient de kost met een 'snoephandeltje' en zou regelmatig vrouwelijk gezelschap ontvangen. De Peruaanse autoriteiten hebben dat altijd ontkend. Het is niet duidelijk hoe de tv-makers aan zijn telefoon gekomen zijn.

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2