Thursday, January 26, 2012

Leraren zijn tuig! Ze zijn al verwend met maar 1040 uur lesgeven per jaar, en dat moet nu nog minder worden. 1000 per jaar. Oftewel hemel en aarde wordt nu bewogen om 1 uur per week minder les te geven. Waar hebben we het over!

Leraren zijn tuig! Ze zijn al verwend met maar 1040 uur lesgeven per jaar, en dat moet nu nog minder worden. 1000 per jaar. Oftewel hemel en aarde wordt nu bewogen om 1 uur per week minder les te geven. Waar hebben we het over! De leraren werken maar 40 weken per jaar en in die weken geven ze gemiddeld maar 26 uur les. Dat is blijkbaar zo erg dat ze per se 1 uur per week minder willen lesgeven.

Om deze reden gooien ze nu alle normen over boord en gaan nota bene in een toetsweek staken. Ruim 200 scholen gaan hierdoor dicht en leerlingen die hebben geblokt om vandaag een toets te doen, hebben pech. Triest dat dit zooitje ongeregeld onze kinderen moet opleiden!

Jaja ik zal wel weer commentaar krijgen op deze blog, maar misschien moeten de leraren maar eens in het bedrijfsleven gaan kijken. Natuurlijk doen leraren meer dan lesgeven en doen ze 's avonds thuis ook nog werk. Maar dat doen mensen die in het bedrijfsleven zitten ook. En die kunnen toch ook niet ineens gaan staken omdat ze ipv 40 uur nu 39 uur per week willen gaan werken.

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2