Wednesday, January 4, 2012

Typisch Nederlands: Pedo moet zich even koest houden, maar mag over 5 jaar gewoon weer met kinderen werken als basisschool docent

Typisch Nederlands: Pedo moet zich even koest houden, maar mag over 5 jaar gewoon weer met kinderen werken als basisschool docent. Dit is toch te triest voor woorden!

Een 26-jarige leraar uit Hendrik-Ido-Ambacht mag 5 jaar lang geen lesgeven aan kinderen, omdat hij ontucht heeft gepleegd met drie scholieren. Het gerechtshof in Den Haag heeft hem woensdag ook veroordeeld tot bijna een jaar gevangenisstraf, waarvan het overgrote deel ook nog eens voorwaardelijk is opgelegd. De leraar moet ook een werkstraf van 240 uur uitvoeren en schadevergoeding betalen.

De man komt er weer heel goed mee weg. De kinderen zitten hun leven lang met een trauma. En het erge is dat de man over 5 jaar gewoon weer rustig zijn gang kan gaan! Als hij dan weer aan kinderen zit, spreken we er met z'n allen schande van dat dit kon.

Pedo's moeten een levenslang verbod krijgen op het werken met kinderen. En met levenslang bedoel ik totdat hij doodgaat en niet 20 jaar....

0 comments:

Post a Comment

 
//PART 2